Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Fietsenrek

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Een fietsenrek kopen

Een fietsenrek is een voorziening voor het stallen van fietsen. Fietsenrekken zie je vaak bij supermarkten, winkels en treinstations. Ze zorgen ervoor je dat de klant zijn of haar fiets eenvoudig kan parkeren. Wanneer je meerdere fietsen in een enkele constructie kunt stallen, spreekt met van een fietsrek. Veel mensen zijn op zoek naar een handig fietsrekje voor bij huis. Want ook thuis wil je dat je gasten de fiets toch netjes weg kunnen zetten? En dat is, vooral als de fiets niet van een fietsstandaard is voorzien, vaak een groot probleem. In onze webshop vind je een heel handig fietsenrekje voor particulier gebruik! Het rek is geschikt voor het parkeren van twee fietsen.

Nooit meer rondslingerende fietsen

Je herkent het vast wel, de kinderen komen thuis en zetten de fiets zomaar klakkeloos midden op de stoep of zetten de fiets gauw weg in de schuur. Met een fietsenrek in de schuur of garage heb je geen rondslingerende fietsen meer op de grond liggen. Het is dus ruimtebesparend. Bovendien zal je fiets veel minder snel beschadigen wanneer je hem netjes in het fietsenrek parkeert. De fietsenstalling die wij verkopen is te gebruiken als vloermodel, maar eventueel ook aan de muur te monteren. Het model wordt netjes geleverd met bevestigingsmateriaal erbij. Kijk voor nóg meer handige fietsaccessoires op onze website!

Op zoek naar een transportdrager?

Sommige mensen verwarren het woord fietsrek ook wel met een transportdrager. Ze zoeken dan voor een voorrekje voor op de fiets, maar zoeken via Google of via zoekmachines naar een fietsrekje en zullen dan nooit vinden waar ze werkelijk naar op zoek zijn. Ben jij eigenlijk op zoek naar een kratrekje of fietsmandrekje voor op je fiets? Kijk dan eens in onze rubriek transportdragers. Hier vind je betaalbare voordragers in diverse kleuren.