Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Zoek fietstas op kleur?

Zoek eenvoudig fietstassen in jouw favoriete kleur! Vandaag een fietstas bestellen? Morgen bezorgd!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-60 of 128

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-60 of 128

Zoek fietstas op kleur?

Op zoek naar een fietstas in speciale kleur?

Soms is het makkelijker om je favoriete fietsaccessoires op kleur te zoeken. Misschien heb je wel een grijze fiets en zoek je daar ook grijze fietstassen bij. Dan heeft het natuurlijk geen zin om tussen al onze gekleurde fietstassen te zoeken. Hier hebben wij al onze fietstassen op kleur gesorteerd. Dat maakt het zoeken voor jou een stuk makkelijker! Je kunt in ons menu kiezen uit een fietstas in de kleur blauw, groen, rood, wit, zwart, roze, bruin, geel en paars. Kies je bijvoorbeeld voor de roze fietstassen? Dan staan daar ook de fuchsia kleuren, de donkerroze, de koraal rode en de lichtroze tassen tussen. Het combineren van fiets en tassen is altijd een uitdaging.

Combineer meerdere fietsaccessoires voor een leuk geheel

Veel mensen willen zowel fiets als accessoires in dezelfde kleur hebben. Sommige mensen kiezen uit een combinatie van twee, drie of vier kleuren. Een fiets pimpen is wat dat betreft toch net zoiets als het inrichten van je huis. Je probeert de fietsaccessoires en de kleuren zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen. En daarbij kijk je natuurlijk welke fietsspullen en welke kleuren er goed bij jou passen. De ene persoon zal hierbij meer voor onopvallende kleuren kiezen zoals donkergroen, bruin, grijs en zwart. Terwijl de ander juist voor een polkadot gestippeld zadelhoesje gaat, een witte fietsmand kiest, gele fietstassen voor op de bagagedrager koopt en oranje handmoffen voor aan het stuur bestelt. De fietsdecoratie en de kleuren die jij kiest, is jouw persoonlijke voorkeur en dat maakt het juist leuk. Want alleen met creativiteit en een beetje feeling wordt jouw e-bike, omafiets, kinderfiets, damesfiets of herenfiets pas echt origineel!

Nog meer filters kiezen

Je kunt in deze categorie niet alleen zoeken op kleur maar aan de linkerzijde kun je ook selecteren op prijs of merk. Zo maken wij het nog makkelijker om een tas te vinden die bij jouw wensen en budget past. Heb je nou de tas gevonden die bij jou past? Dan is het wellicht een idee om er leuke bijpassende fietsaccessoires bij te bestellen. Wij hebben bijvoorbeeld fietstassen met bijpassende zadelhoesjes en fietsbellen. Zo maak je een mooi geheel van je fiets en valt ie op als je hem weer eens in die overvolle fietsenstalling zit te zoeken. Je kunt natuurlijk ook helemaal los gaan met verschillende prints en kleuren, het ligt er net aan wat jij wilt en mooi vindt.