Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Stuurmand

Stuurmand kopen? Goedkoop en snel bij je thuis bezorgd! Vind hieronder al onze stuurmanden...

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Stuurmand

Stuurmand kopen?

Ben je specifiek op zoek naar een stuurmand voor op je fiets? Kijk dan eens in deze rubriek waarin we al onze stuurmanden bij elkaar hebben verzameld. Een stuurmand is een fietsmand met haken eraan. Deze haken kun je om je fietsstuur heen hangen en zo heb je een hele eenvoudige bevestiging van je fietsmand. Fietsmanden met stuurhaken zijn altijd afneembaar. Dat kan handig zijn als je bijvoorbeeld hetzelfde mandje wilt gebruiken voor boodschappen. In dat geval haal je je mand van de fiets, vul je vervolgens je mandje met boodschappen, je rekent af, en hangt de volle stuurmand weer aan het stuur van de fiets.

Hondenfietsmand als stuurmand

Stuurmanden zijn verkrijgbaar in het groot en in het klein. Voor kinderen bijvoorbeeld, verkopen we de kleine stuurmandjes van Basil. Voor dames hebben we fijnmazige stalen fietsmanden en rieten exemplaren in de aanbieding. Hoewel de stuurmanden niet de naam als hondenfietsmand hebben, kun je er eventueel wel een kussentje in leggen en er een heel klein hondje in vervoeren. Je moet hierbij wel zeker weten dat het hondje niet onrustig of zenuwachtig wordt en onverwachts uit het fietsmandje kan springen. Als je je huisdier op de fiets wilt vervoeren en je twijfelt of het dier wel rustig blijft zitten, dan kun je misschien beter een hondenfietsmand kopen die af te sluiten is. Zo weet je zeker dat je hond er onderweg niet uit kan springen.

Fietsmand versieren

Pimp je fiets zou Pimp je fiets niet zijn als we je niet zouden informeren over het decoreren van je fietsstuurmand. Hoe je deze kunt versieren is vij eenvoudig. In onze collectie vind je namelijk hele leuke bloemenguirlandes. Dat zijn van die slingers vol met gekleurde kunstbloemen en groene bladeren. We noemen ze bloemenslingers, rozenslingers of stuurslingers. Deze fietsslingers kun je leuk om je fietsstuur heen wikkelen. Ook kun je de rand van je stuurmand voorzien van een Basil bloemenslinger. Om de slinger vast te maken heb je wel ty-wraps nodig. Tywraps koop je doorgaans bij de Action of bij doe het zelf zaken.

Voor verder fietsdecoratie moet je absoluut nog even door alle andere categoriën van Pimpjefiets bladeren. Je vind hier werkelijk de meest hilarische producten en fietsaccessoires waarmee je je fiets kunt decoreren. Van fietsvlag tot spaakkralen van ventielverlichting tot complete spaakverichting. En van kleine fietsbel tot aan fietstoeters en een airzound fietshoorn met een geluid van maar liefst 115 decibel. En zoals je van ons gewent bent, worden alle bestellingen die op werkdagen voor 16:00 uur geplaatst worden, nog dezelfde dag verwerkt en verzonden.