Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Fietszadel

Fietszadel kopen? Nu voordelig online! Vandaag bestellen, morgen in huis!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Fietszadel

Fietszadel kopen?

Op een zacht zadel met watermeloenen zitten? Jawel dat is mogelijk! Urban proof fietszadels zitten namelijjk heel comfortabel. Bovendien zijn ze voorzien van wel hele hippe printjes waarmee je dus goed je fiets kunt pimpen. De printjes bestaan uit kruisjes, lippen en retro vakjes. Uiteraard kun je ook gewoon voor een wat minder opvallend zwart fietszadel gaan. Zwarte zadels hebben we trouwens in verschillende modellen. Zo hebben we een goedkope variant met veer en een zacht model met gel vulling. De zadels met gel vulling zijn trouwens ideaal te gebruiken als je snel last van zadelpijn hebt. Je zult merken dat de pijn zich minder snel zal aanmelden.

Is jouw fiets al voorzien van een goed fietszadel maar vind je hem wel een beetje saai? Dan hoef je niet meteen veel geld uit te geven om een nieuw zadel te kopen, maar kun je je zadel voorzien van een zadeldekje. In onze webshop vind je deze zadelhoesjes voor je fiets! We verkopen speciale modellen voor kinderfietszadels en modellen voor de gewone fietszadels en deze zijn voorzien van hele leuke printjes en kleurtjes. Een zadelhoesje is ook erg handig te gebruiken bij regen. Het houdt je zadel lekker droog. Heb je al een fietszadel maar vind je deze best hard? Dan kun je dit ook verhelpen door een gel zadelhoesje te kopen.

Fietszadels, zadelhoesjes en andere fietsaccessoires...

Naast fietszadels en zadeldekjes bieden wij natuurlijk nog veel meer om je fiets te pimpen! Je fiets is immers jouw pronkstuk en deze kun je net als bij auto's helemaal opvrolijken of in ieder geval voorzien van de nodige fietsaccessoies, en dat kunnen er nooit genoeg zijn! Een fietstas, een fietsmand met deksel, dat zijn van die must-haves voor mensen die veel fietsen. Ben je echt afhankelijk van je fiets en moet je vaak door weer en wind fietsen? Dan is een regenponcho ook geen overbodige luxe. Deze zou je standaard altijd in je fietsmand moeten hebben liggen. Dat wanneer de regen zich aandient, dat jij in elk geval van regenkleding voorzien bent. Daarnaast hebben we nog leuke fietsbellen, fietstoeters voor kinderen en fietsverlichting! Heb je de ledverlichting voor fietsspaken al gezien? Deze zijn cool! Met deze spaaklampen kun je prachtige afbeeldingen in je fietswiel projecteren! Heel bijzonder, heel gaaf!