Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Grote fietstassen

Outlet Sale: tot wel 50% korting op fietstassen! Snelle levering in Nederland, België en Duitsland!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

28 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

28 artikel(en)

Grote fietstassen

Op zoek naar grote fietstassen?

Grote fietstassen zijn fijn. Vooral als je dagelijks op de fiets veel spullen moet vervoeren is het hebben van een grote fietstas een hele verademing. Grote fietstassen zijn over het algemeen niet goedkoop. Het materiaal dat voor deze tassen wordt gebruikt mag natuurlijk niet gelijk scheuren. Bovendien moet zo'n tas op de juiste wijze en het liefst met extra sterk naaigaren worden gestikt. Je ziet in deze rubriek dan ook echt alleen merk fietstassen die de kwaliteit kunnen garanderen.

Veel tieners gaan op de fiets naar de middelbare school. De schooltas kun je natuurlijk op je rug of schouder dragen. Maar met al die zware boeken bezorgd zo'n schoudertas of rugtas je alleen maar veel ongemak. Een fiets met daarop een fietskrat op de voordrager of een fiets met grote fietstassen op de bagagedrager biedt uitkomst. Die schooltas verdwijnt in het krat of in de fietstas en komt er pas weer uit als je zoon of dochter thuis of bij school is aangekomen.

Grote fietstassen die niet scheuren of verkleuren? Ja we hebben ze! De Poort claimt dat hun tassen zo sterk zijn, dat ze niet kapot zullen scheuren. Bovendien zegt de Poort dat hun waterdichte fietstassen niet zullen verkleuren door de zon. De tassen die verkrijgbaar zijn in het geel, bordeaux, groen, blauw, zwart, zilver, wit en oranje blijven dus ook na verloop van tijd, hun mooie warme kleur behouden.

Ook voor de E-bike? Natuurlijk, vrijwel elke grote fietstas past tegenwoordig ook op de bagagedrager van de elektrische fiets. Heb je een mooie tas gezien maar twijfel je of deze wel op je bagagedrager pas? Stuur ons dan even een email. Ook voor andere vragen omtrent fietsaccessoires staan wij altijd voor u klaar.