Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Handmoffen

Handmoffen kopen? Geen koude handen meer op de fiets met deze fietshandschoenen!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Handmoffen

 Handmoffen kopen?

Met warme handen op de fiets! Ook zo'n hekel aan koude handen op de fiets? Pimpjefiets.nl heeft nu hippe fietshandschoenen! Deze stuurhandschoenen, ook wel handmoffen genoemd, zijn lekker warm gevoerd en bovendien zijn ze waterdicht! Je bevestigt de handmof gemakkelijk aan elk fietsstuur. Dus laat de kou nu maar komen...

Wie de fietshandschoen ooit heeft bedacht weten we niet. Wel weten we dat de mof, de zogenaamde polsmof ooit een echt mode verschijnsel is geweest. Het was in die tijd een chique van bont of van textiel gemaakte handwant. Het kledingstuk was in eerste instantie bedoelt om mee te pronken. Een fijne bijkomstigheid was dat deze dameswanten de handen ook nog eens op temperatuur hielden.

De handschoenen hadden enkele kleine aanpassingen nodig om als fietshandwarmers te dienen. Belangrijk punt was om de fietsmof zo te maken dat deze goed vast aan het stuur bleef zitten. Daarnaast moesten de handwarmers van een bepaald materiaal gemaakt worden zodat regen niet direct naar binnen kon sijpelen. Tot slot moesten de fietshandwarmers ook echt lekker warm zijn.

Het merk Bikecap dat bekent staat om haar leuke fietsaccessoires kwam onlangs met de fietsstuur handschoenen op de markt. Bikecap ontwierp een aantal leuke printjes die met de andere producten van dit merk gecombineerd kunnen worden. Zo kun je bij jouw fiets een zadelhoesje, een fietskrathoes, een fietszitje en stuurmoffen in dezelfde prints samenstellen. Er zit altijd wel een dessin bij dat goed bij de kleuren van jouw fiets of bij jouw fietstas past. Dus wil je geen bevroren vingers meer op de fiets? Schaf dan een paar fietshandschoenen aan! Altijd hip en altijd happy op de fiets!