Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Fietskrat

Fietskrat kopen? Al verkrijgbaar vanaf € 11,95! Razendsnelle levering in Nederland, België en Duitsland.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

48 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

48 artikel(en)

Fietskrat

Fietskrat kopen?

Op zoek naar een krat voor op de fiets, een hippe hoes voor over je fietskrat of een fietsrekje voor je fietskrat? Bij Pimpjefiets.nl vind je stevige fietskratten, leuke fietskrathoesjes en kleurrijke voordragers waar je je kratje op kunt bevestigen! Scoor nu je fietskrat of transportdrager voordelig online in de leukste fietskratten webshop van Nederland!

Tien jaar geleden zag je nog bijna niemand met een kratje op de fiets rijden. Heel af en toe zag je wel eens iemand fietsen met een geprepareerd heineken kratje op zijn fiets, of met zo'n zwart melkkrat van de supermarkt. Tegenwoordig zijn fietskratten niet meer weg te denken. Je ziet ze overal! En waarom ook niet? Ze zijn cool en ontzettend handig om al je spullen in te vervoeren!

In onze collectie bieden we je verschillende kratten aan! Het kleine krat voor kinderen is erg goedkoop! Het is wel écht een klein kratje, geschikt voor de wat kleinere kinderfietsjes. Voor de wat grotere kinderen verkopen we het kleine fietskrat van Basil. Tieners en volwassenen kiezen vaak voor de wat grotere kratten waarin je gemakkelijk grotere schooltassen of boodschappentassen in kunt vervoeren.

Fietskrat is eenvoudig te bevestigen

Bevestiging van een fietskrat is eenvoud. Wat je wel nodig hebt is een fietsvoordrager. Mocht je deze nog niet op je fiets hebben dan kun je deze bestellen in onze webshop. Als je eenmaal je transportrekje bevestigd hebt, dan kun je je krat monteren. Veel montage werk komt hier niet aan te pas, met enkele tie wraps klem je je fietsmand vast aan je voorrekje zodat deze er niet meer af kan vallen. Klik hier als u eerst voor een transportdrager wilt kijken...

Wil je je fietskrat verder nog pimpen met een afdekker, dan is dat mogelijk. Er zijn voor de grotere fietskratten diverse krathoezen te koop. Een fietskrathoes staat erg vrolijk op de fiets, maar bovenal is het erg handig! Want wat als het regent? Deze kratdekjes zorgen er in ieder geval voor dat je spullen niet kleddernat op de plek van bestemming aankomen.