Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Regenpak

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Regenpak kopen?

Wil je een regenpak kopen? Groot gelijk! In een land in Nederland kan het weer nog wel eens omslaan. Zo kun je s'ochtends als het zonnetje schijnt besluiten om die dag een heerlijk fietstochtje te maken. Maar kan het weer enkele uren later ineens veranderen in donkere regenwolken. Wel fijn als je dan een regenpak bij de hand hebt zodat je niet verkleumd en met drijfnatte kleding thuis hoeft te komen. Stop je pak in je fietstas zodat je 'm altijd bij je hebt!

Maar een regenpak is niet alleen handig op de fiets. Ook voor een wandeltocht of voor mensen die buiten werkzaamheden verrichten is regenkleding erg prettig. Toegegeven, zo'n pak zit wat zweterig, maar het is altijd nog beter dan je helemaal kleddernat laten regenen. In onze collectie vind je regenpakken in verschillende maten. Deze pakken bestaan altijd uit een regenjas en regenbroek.

Ook om je kleren tegen viezigheid te beschermen gebruiken mensen regenpakken. Als je bijvoorbeeld de tegels in je tuin met de hogedrukspuit wilt schoonspuiten schiet er nog wel eens een klodder modder richting op je jas of broek. Erg zonde als je deze vlekken er vervolgens met de wasmachine niet meer uit krijgt. Doe een regenpak aan en de vlekken van modder en zand kun je zo met een vochtig doekje van je pak vegen. Wil je ook regenkleding kopen? Bestel dan een goedkoop regenpak bij Pimpjefiets.nl!