Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Fietskrathoes

Fietskrathoes kopen? Originele hoezen voor je fietskrat! Snelle levering in Nederland, België en Duitsland!

Fietskrathoes

Met een fietskrathoes kun je je fietskrat extra pimpen! Bovendien houdt een fietskrathoes de spullen die je in je fietskrat vervoert, zo goed als droog. Wij verkopen twee verschillende fietskrathoezen. Het ene fietskrathoesje is een kant en klare set bestaande uit een vouwbaar fietskrat en een passende hoes. De andere krathoes kun je in zijn geheel om je fietskrat heen doen. De fietskrathoezen passen alleen om de grote fietskratten van €24,95. Ze passen dus niet om de Basil fietskratten van €16,95 en €21,95.

Naast deze leuke fietskratten met hoes hebben wij ook diverse andere fietsaccessoires in ons assortiment om je fiets te pimpen. Denk hierbij aan fietstassen, fietsslingers, fietsbellen, fietsstickers, lampjes en zadelhoesjes. Met deze producten kun je in een handomdraai jouw fiets op leuken! Je bent je fiets nooit meer kwijt in de drukke fietsenstalling en geeft jouw fiets een unieke uitstraling.

Als je je bestelling voor 16:00 uur hebt besteld en betaald. Verzenden wij je order dezelfde dag al! In 98% van de gevallen wordt je bestelling dan al de volgende dag bij je aangeboden. Wacht dus niet langer en kijk lekker rond in onze webshop!