Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Zadelhoesjes

Fietszadelhoesje kopen? Originele Bikecap zadelhoesjes, altijd droge billen én een leuke decoratie voor op jouw fiets!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-60 of 62

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-60 of 62

Zadelhoesjes

Zadelhoesjes


Wil je je fiets pimpen? Dan mag een hip zadelhoesje natuurlijk niet ontbreken. In onze collectie vind je vrolijke kinderzadelhoesjes en trendy zadelhoesjes voor volwassenen. Weg met de plastic zak! Dat kan echt niet meer. Een zadelhoesje is dé oplossing voor het beschermen van je zadel tegen regenbuien. En dat is wel zo handig in ons regenachtige kikkerlandje! Ze zijn niet alleen daar goed voor, ook zien ze erg nog eens erg leuk uit. We hebben ze in veel verschillende printjes en kleurtjes, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Met een zadelhoesje geef je je fiets een persoonlijk tintje, je zal je fiets gemakkelijk vinden tussen alle andere fietsen doordat je je eigen zadelhoesje herkent.

De zadeldekjes van Bikecap kun je trouwens heel leuk combineren met de andere fietsaccessoires van dit leuke merk. In dezelfde print kun je namelijk een bagagedrager kussentje kopen, fietshandwarmers en hoezen voor je fietskrat. Naast fietsdecoratie spullen van Bikecap vind je hier ook fietszadelhoesjes van andere merken. Eén fietszadelhoesje willen we nog wel even noemen omdat deze anders is dan de anderen. Dat is het gel-zadelhoesje. Dit is een fietszadel hoesje die gevult is met gel. Hierdoor zul je een veel zachter zadel krijgen en dus veel meer comfort tijdens het fietsen ervaren!

Fiets zadelhoesje tegen de regen...

Zadelhoezen zijn leuk om je fiets te pimpen, maar voor de echte die-hard fietspimpers is dat natuurlijk niet voldoende. Je fiets kan namelijk nog veel meer getuned worden met bijvoorbeeld coole fietsstickers. Heb je een fietsmand? Dan kun je deze ook leuk opvrolijken met een bloemenslinger. We verkopen tegenwoordig zelfs fietsslingers met lichtjes. Zo val je zelfs in het donker op met al die gekleurde lichtjes op de fiets. Een fietstas is ook één van die fietsaccessoires die eigenlijk niet op een fiets mogen ontbreken. En wat dat betreft is er ook keus genoeg. Fleurige fietstassen voor dames die van opvallende hippe printjes houden, maar ook rustige effen kleurige fietstassen voor dames en heren die hier niet zo de nadruk op willen leggen.

Als je een fietsmand, fietskrat of fietstas op de fiets hebt zitten. Dan is het wellicht slim om hier een paraplu en regenponcho in te stoppen voor het geval dat je ineens door een wolkbreuk wordt overvallen. Gewoon een klein parapluutje en lichtgewicht regenkleding, zodat je eigenlijk niet eens merkt dat het in je fietstassen zit. Maar mocht het dan plotseling gaan regenen, dan hoef je niet hals over kop te schuilen en kun je je fietstocht, al dan wel in regenponcho, gewoon doorzetten.