Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Fiets decoratie

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

1-60 of 214

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

1-60 of 214

Fiets decoratie

Leuke fietsdecoratie kopen?

Wil jij dat jouw fiets lekker opvalt tussen alle andere fietsen? Neem dan gerust een kijkje in ons brede assortiment fiets decoratie! Je kunt je fiets super leuk decoreren met spaakkralen, fleurige jasbeschermers, ventiel lichtjes en kleurrijke fiets handvatten. Ook vind je in deze rubriek handige accessoires voor op de fiets die je bijvoorbeeld erg leuk kunt combineren met je huidige kinderfietstassen.

Ook hebben wij hele leuke fietsslingers, kies de fietsslingers die bij jouw fiets past! Ja, wij verkopen zoveel verschillende bloem slingers, dat je in principe altijd wel een passende kleur voor jouw fiets in ons assortiment kunt vinden. Verder hebben wij ook heel veel masking tape binnen ons assortiment. MT masking tape is decoratief plakband waarmee je eindeloos kunt decoreren. We hebben Masking tape in rustige pastel tinten, maar ook vrolijk tape met strepen, bloemen, diertjes en nog heel veel meer! Masking tape is gemakkelijk af te scheuren, je kunt erop schrijven en als je het plakband verwijderd blijven er geen lijmresten achter.

Zoek hier iets leuks uit om jouw fiets mee te pimpen en bestel het simpel en snel online! Vandaag voor 16:00 besteld? Morgen al in huis! Een groot deel van ons assortiment is ook in onze winkel (Eerbeek, Gelderland) terug te vinden. Je bent van harte welkom om hier eens een bezoekje te komen brengen! Onze medewerkers staan hier voor je klaar.