Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Fietsmanden

Fietsmand kopen? Al verkrijgbaar vanaf € 3,50! Snelle levering in Nederland, België en Duitsland!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

48 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

48 artikel(en)

Fietsmanden

Fietsmand kopen?

Tegenwoordig is een fietskrat of fietsmand helemaal de trend. Een mandje voor op de fiets staat niet alleen leuk, maar is vooral erg handig en voor sommige mensen zelfs een noodzaak. Want als je zelf niet over een auto beschikt, moet je alle boodschappen die je in de supermarkt koopt en alle woonaccessoires en prullaria dat je in de stad koopt tóch op de een of andere manier mee zien te krijgen! Alleen fietstassen blijken dan niet voldoende, maar in een fietsmand kun je heel wat spulletjes kwijt!

Er zijn zoveel verschillende fietsmanden verkrijgbaar dat je jezelf misschien eerst moet afvragen naar wat voor mand je precies op zoek bent. Zoek je een rieten fietsmand, een mand met klep of zo'n vierkante fietsmand, ook wel bakkersmand genoemd. De bakkersmanden zijn erg populair! Je dient ze op een voordrager te bevestigen. Dat kan eenvoudig met een tie wrap. De bakkersmandjes zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen. Zoek je een bakkersmandje voor de kinderfiets? Kies dan niet voor een te grote mand. Als deze namelijk helemaal volgeladen is met zware spullen zoals een volle schooltas of sporttas, kan het wellicht te zwaar aan het stuur worden en raakt je kind de controle over de fiets kwijt.

Onze gewone rieten fietsmanden beschikken over stuurhaken. Deze zogenaamde stuurhaak bevind zich aan de achterkant van de fietsmand. Bevestiging van de mand op de fiets is heel eenvoudig. Je klemt de haken over de stuurbuis en voila je kunt gaan fietsen! De metalen fiets manden zijn óf voorzien van stuurhaken óf ze beschikken over een speciale stuurbevestiging. Manden die over die speciale stuurbevestiging beschikken zijn extra bestand tegen eventuele diefstal.

De leukste fietsmanden voor jouw fiets!

Wil je je fietsmand nog een beetje gezellig decoreren zoals wij Nederlanders dat doen? Koop dan nog één of twee leuke bloemenslingers en probeer ze op de een of andere manier aan je fietsmandje te bevestigen. Regelmatig wordt ons ook gevraagd om speciale hondenfietsmanden. Daarom hebben wij sinds kort een hele mooie hondenfietsmand in ons assortiment, geschikt voor de kleine hond. Deze hondenmand bevestig je aan de voorzijde van je fiets, waardoor je altijd zicht op je hondje blijft houden terwijl je fietst. Voor veel mensen die graag met hun viervoeter op stap gaan, een prettig en veilig idee!

Qua prijs hoef je het niet te laten! De kinderfietsmand is bijvoorbeed heel voordelig aan te schaffen. Het plastic fietsmandje doet je wellicht denken aan vroeger toen je zelf klein was en op je kinderfiets door de staten reed. Met voorop de fiets je pop in het plastic kinderfietsmandje. De kinderfietsmanden zijn in al die jaren niets veranderd. Maar kinderen, zowel meisjes als jongens vinden die mandjes echt geweldig. Alle fietsmanden zijn bij ons in het magazijn op voorraad. Dus in principe geldt: vandaag je fietsmand bestellen? Morgen in huis!