Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Fietsmand

Fietsmand kopen? Al verkrijgbaar vanaf € 3,50! Snelle levering in Nederland, België en Duitsland!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

18 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

18 artikel(en)

Fietsmand kopen?

Een fietsmand is voor veel mensen een nuttige en vaak een van die noodzakelijke fietsaccessoires. Vooral als je regelmatig spulletjes met je fiets vervoerd kan een fietsmand ontzettend handig zijn. Heb je net boodschappen gedaan? Dan kan je je boodschappentas vaak zo in zijn geheel in de fietsmand zetten. Ook schooltassen of je werktas kun je gemakkelijk in je fietsmand vervoeren.

Er zijn verschillende soorten fietsmanden. De meest traditionele is waarschijnlijk wel de rieten fietsmand. Het leuke is, dat deze nostalgische mand nog altijd erg populair op de fiets is. Deze rieten manden zijn verkrijgbaar in verschillende groottes, maar ook in verschillende vormen. Zo heb je ovale fietsmanden, ronde en vierkante modellen. De meest van riet gemaakte mandjes zijn open aan de bovenzijde. De rieten bakkersmanden echter, hebben een afsluitbare klep. Dat kan handig zijn, maar als je regelmatige grotere spullen op je fiets vervoerd, kan een openstaande klep ook als lastig worden ervaren. Heb je interesse in een bakkersmand? Wij verkopen ze in verschillende kleuren en maten. De kleinere modellen zijn tevens geschikt voor kinderen!

Iets lichter van gewicht zijn de fijnmazige manden van staal. We hebben deze fietsmandjes voor de kinderfiets, erg leuk gedecoreerd met een stofje! Maar ook zónder decoratie geschikt voor 26 en 28 inch fietsen. De kinderfietsmanden zijn afneembaar. Deze worden door middel van een speciale stuurhaak aan het stuurtje van de kinderfiets bevestigd. Enkele grote gaasmanden hebben een vaste bevestiging, ideaal tegen diefstal.

Wil je een hond op je fiets vervoeren? Dan kan een gewone rieten fietsmand zónder deksel uitkomst bieden. Uiteraard kun je ook voor speciale hondenfietsmanden gaan. Deze zijn wat duurder dan een normale fiets mand, maar wel erg comfortabel voor de hond. Op de fiets kunnen trouwens alleen kleine hondjes meereizen. Voor grote honden is het te gevaarlijk. Deze zou je wel mee kunnen nemen in speciale fietskarretjes.