Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Fietsmand

Fietsmand kopen? Al verkrijgbaar vanaf € 4,95! Snelle levering in Nederland, België en Duitsland!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

43 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

43 artikel(en)

Fietsmand

Fietsmand kopen?

Een fietsmand is voor veel mensen een nuttige en vaak een van die noodzakelijke fietsaccessoires. Vooral als je regelmatig spulletjes met je fiets vervoerd kan een fietsmand ontzettend handig zijn. Heb je net boodschappen gedaan? Dan kan je je boodschappentas vaak zo in zijn geheel in de fietsmand zetten. Ook schooltassen of je werktas kun je gemakkelijk in je fietsmand vervoeren. Er zijn verschillende soorten fietsmanden. De meest traditionele is waarschijnlijk wel de rieten fietsmand. Het leuke is, dat deze nostalgische mand nog altijd erg populair op de fiets is. Deze rieten manden zijn verkrijgbaar in verschillende groottes, maar ook in verschillende vormen. Zo heb je ovale fietsmanden, ronde en vierkante modellen. De meest van riet gemaakte mandjes zijn open aan de bovenzijde. De rieten bakkersmanden echter, hebben een afsluitbare klep. Dat kan handig zijn, maar als je regelmatige grotere spullen op je fiets vervoerd, kan een openstaande klep ook als lastig worden ervaren. Heb je interesse in een bakkersmand? Wij verkopen ze in verschillende kleuren en maten. De kleinere modellen zijn tevens geschikt voor kinderen!

Van rieten fietmand tot bakkersmand...

Iets lichter van gewicht zijn de fijnmazige manden van staal. We hebben deze fietsmandjes voor de kinderfiets, erg leuk gedecoreerd met een stofje! Maar ook zónder decoratie geschikt voor 26 en 28 inch fietsen. De kinderfietsmanden zijn afneembaar. Deze worden door middel van een speciale stuurhaak aan het stuurtje van de kinderfiets bevestigd. Enkele grote gaasmanden hebben een vaste bevestiging, ideaal tegen diefstal. Wil je een hond op je fiets vervoeren? Dan kan een gewone rieten fietsmand zónder deksel uitkomst bieden. Uiteraard kun je ook voor speciale hondenfietsmanden gaan. Deze zijn wat duurder dan een normale fiets mand, maar wel erg comfortabel voor de hond. Op de fiets kunnen trouwens alleen kleine hondjes meereizen. Voor grote honden is het te gevaarlijk. Deze zou je wel mee kunnen nemen in speciale fietskarretjes.

Plaats je bakkersfietsmand op je voordrager!

Om een bakkersfietsmand of een fietsmand zonder stuurhaken op de voorkant van je fiets te monteren heb je wel een voordrager nodig. In ons assortiment vind je voordragers van onder andere het merk Basil. Deze fietsrekjes zijn universeel en dus vrijwel op elk rijwiel van 26 en 28 inch te plaatsen. Voor kinderen hebben wij een speciale kinderfiets voordrager. Deze kleinere transportdrager is geschikt voor kinderfietsen van 20, 22 en 24 inch. Als het voorrekje gemonteerd is, kun je een fietsmand uitkiezen. Kies voor kleine kinderen voor een niet al te groot en een niet al te zwaar fietskrat of fietsmandje. Voor tieners en volwassenen kan elke gewenste mand op het voorrek geplaatst worden. Met tiewraps kun je je fietsmand goed stevig aan het fietsenrek vastmaken. Zorg ervoor dat je in elke hoek van fietsmand een tiewrapje vastmaakt, zodat jouw nieuwe bakkersmand niet bij de eerste beste hobbel in de weg van je fiets valt. In je stuurmand kun je van alles vervoeren, maar wellicht is het handig om er standaard een regenpak of regenponcho in te leggen. Zo ben je altijd voorbereid op een eventueel regenbuitje en kom je nooit kleddernat aan op je bestemming. Voor het gewicht hoef je het niet te laten, want onze regenkleding weegt vrijwel niets.