Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Voordragers

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Voordragers

Op zoek naar een voordrager voor je fiets?

Wil je graag een bakkersmand of een fietskrat op je fiets? Dan heb je ook een fietskratdrager nodig! Zo'n fietskrathouder noemt men ook wel transportrek, bakkersrek of voordrager. In onze collectie vind je verschillende voordragers van diverse merken. Je hebt de keuze uit de kleuren zwart, wit en geel. Deze bakkersrekken passen vrijwel op alle 26 en 28 inch fietsen (dit staat duidelijk aangegeven in de beschrijving van het product).

Daarnaast vind je bij ons het kleine bakkersrekje voor kinderfietsen. Want Ook kinderen willen vaak nét als papa en mama zo'n stoer fietskrat rekje op hun fiets. Dit fietsrekje is in het bijzonder geschikt voor de 24 inch kinderfiets. De kinder fietsdrager is momenteel alléén verkrijgbaar in de kleur zwart. Alle voordragers zijn eenvoudig aan je fiets te bevestigen, vervolgens kun je er een fietskrat of -mand met tyripjes aan vast maken.

Pimpjefiets.nl heeft uitgebreid assortiment fietsmanden en fietskratten. Wij hebben fietsmandjes van riet en van staal, bakkersmanden, speciale kinderfietsmanden en speciale dieren-fietsmanden om je hondje in mee te nemen. Fietskratjes hebben wij ook in alle soorten en maten, houten modellen, inklapbare fietskratjes en kleinere kratten speciaal voor op een kinderfiets. Bestel een voordrager simpel en snel online! Vandaag voor 16:00 uur besteld? De volgende werkdag al in huis!