Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Hondenfietsmand

Hondenfietsmand kopen? Snelle levering in Nederland, België en Duitsland!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Hondenfietsmand kopen?


Zoek je een veilige en stevige hondenfietsmand? Stap je regelmatig op de fiets en wil je je hond meenemen? Met onze speciale collectie hondenfietsmanden moet dat voortaan geen probleem meer zijn! Deze fietsmanden zijn geschikt voor kleine honden. Elke hondenfietsmand wordt door ons optioneel met bevestigings adapter geleverd. Dus dat betekent in principe: vandaag bestellen én morgen al samen met je hondje op de fiets!

Honden fietsmanden voor achter- en voorop de fiets

Je ziet het steeds vaker, mensen die een hond mee op de fiets hebben. De meeste honden genieten er echt van! Er zijn verschillende hondenmandjes voor op de fiets. Zo zijn er manden die achter op de bagagedrager bevestigd kunnen worden. En hondenmanden die aan de voorkant bij het stuur worden bevestigd. Welke fietsmand voor jou en jouw hondje het meest geschikt is, is natuurlijk aan jou. Wat vind jij het prettigste fietsen?

Voordelen van een hondenfietsmand

Een voordeel van een hondenfietsmand aan het stuur is dat je constant je huisdier in de gaten kunt houden. Je hebt in principe elk moment oogcontact en mocht er iets aan de hand zijn, dan kun je gelijk inspringen. Een nadeel is misschien dat je stuur zwaarder belast is. Dit is echter ook een kwestie van wennen. Ga je regelmatig fietstochtjes maken en wil je niet dat je hond dan de hele dag thuis zit? Neem 'm dan lekker mee op de fiets! De meeste honden vinden het heerlijk om een toertocht op de fiets te maken. En wees gerust, alle hondenfietsmanden zijn voorzien van zachte kussentjes. Je hond kan dus heerlijk comfortabel zitten of liggen. De hondenfietsmand van Rixen Kaul is zelfs voorzien van een regenscherm. Zo kun je je hondje dus optimaal beschermen tegen weer en wind en kan hij altijd trouw met zijn of haar baasje mee op pad!