Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Kinderfietsmand

Kinderfietsmand kopen? Al verkrijgbaar vanaf € 4,95! Snelle levering in Nederland, België en Duitsland!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

24 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

24 artikel(en)

Kinderfietsmand

Kinderfietsmand kopen?


Een kinderfiets is natuurlijk niet compleet als er niet zo'n leuke kinderfietsmand op zit! Pimpjefiets.nl heeft een uitgebreid assortiment kinderfietsmanden! Van schattige rieten kinderfietsmandjes tot stoere bakkersmanden! De fijnmazige fietsmandjes van Basil zijn tevens te pimpen met losse bloemen! Ook kinderen willen vaak net als hun ouders een fiets met alles erop en er aan. Gelukkig zijn er tegenwoordig heel veel leuke fietsaccessoires te vinden waarmee je elke fiets nóg mooier kunt maken dan dat ie al is. Een fietsmand of fietskrat is een echte must have op de kinderfiets. Jonge meisjes kiezen vaak voor een leuk kinderfietsmandje met leuke versierseltjes erop. Jongens gaan vaker voor een stoer bakkersfietsmandje of een klein fietskrat.

Neem pop mee in je fietsmandje

Een kinderfietsmand op de fiets is ideaal en zeker als er op het fietsje geen kinderfietstassen zitten. Kleine spulletjes kunnen dan makkelijk worden vervoerd in het fietsmandje dat voorop de fiets prijkt. In onze collectie vind je volop keus in fietsmanden voor kinderen! Groene, blauwe, roze en witte. Voordat je voor een kindermandje kiest adviseren we je om goed naar de afmetingen te kijken. Koop het mandje vooral niet te groot want dan wordt het stuur misschien te zwaar waardoor het kind sneller zou kunnen vallen. Voor de allerkleinsten verkopen we een eenvoudig fietsmandje van plastic met stuurhaken. Zo kan beer of pop toch altijd mee als er een rond gefietst wordt!

Nog veel meer leuke spullen voor de kinderfiets!

Naast fietsmanden kun je de kinderfiets natuurlijk met nog veel meer fietsaccessoires opvrolijken. De fietsmand met deksel of zonder klep kun je voorzien van een bloemenslinger. En de kleur van deze fietsslinger kun je misschien afstemmen of de fietsbel en de fietstassen, zodat er een soort eenheid ontstaat. Zo kun je blauwe fietstassen leuk combineren met een blauw fietsmandje, een blauw fietskratje en een blauw fiets zadelhoesje. Uiteraard kun je je fietsdecoratie nog verder uitbreiden met fietsstickers, ventielverlichting, een schattig fietsvaasje en spaakkralen. Voor de grotere kinderen is een fietscomputer wellicht een leuke fietsaccessoire. Wil je een bakkersfietsmand op de kinderfiets monteren? Kies dan voor een voordrager speciaal voor kinderfietsen. Je vind deze zwarte transportdrager voordelig in ons assortiment.