Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Kinderfietsmand

Kinderfietsmand kopen? Al verkrijgbaar vanaf € 3,50! Snelle levering in Nederland, België en Duitsland!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

Kinderfietsmand kopen?


Een kinderfiets is natuurlijk niet compleet als er niet zo'n leuke kinderfietsmand op zit! Pimpjefiets.nl heeft een uitgebreid assortiment kinderfietsmanden! Van schattige rieten kinderfietsmandjes tot stoere bakkersmanden! De fijnmazige fietsmandjes van Basil zijn tevens te pimpen met losse bloemen!

Ook kinderen willen vaak net als hun ouders een fiets met alles erop en er aan. Gelukkig zijn er tegenwoordig heel veel leuke fietsaccessoires te vinden waarmee je elke fiets nóg mooier kunt maken dan dat ie al is. Een fietsmand of fietskrat is een echte must have op de kinderfiets. Jonge meisjes kiezen vaak voor een leuk kinderfietsmandje met leuke versierseltjes erop. Jongens gaan vaker voor een stoer bakkersfietsmandje of een klein fietskrat.

Een kinderfietsmand op de fiets is ideaal en zeker als er op het fietsje geen kinderfietstasjes zitten. Kleine spulletjes kunnen dan makkelijk worden vervoerd in het fietsmandje dat voorop de fiets prijkt. In onze collectie vind je volop keus in fietsmanden voor kinderen! Groene, blauwe, roze, grote en kleine... Laat je niet teleurstellen en kijk voordat je een krat of mandje bestelt even goed naar de afmetingen zodat je zeker weet dat deze geschikt is voor het fietsje van je zoon of dochter.