Fietstassen voor de elektrische fiets

Aangezien ik een e-bike heb en de accu onder de bagagedrager zit, was ik altijd terughoudend met het bestellen van fietsttassen. De bagagedrager van een elektrische fiets is namelijk iets breder dan bij een normale fiets. En ik was bang dat het middenstuk van de fietstassen dan te smal zou zijn. Toch werden mijn onzekerheden al gauw van de baan geschoven want op de website van Pimpjefiets.nl staan namelijk een hele categorie fietstassen die geschikt zijn voor elektrische fietsen.Om toch helemaal zeker van mijn zaken te zijn heb ik de maten van mijn bagagedrager even nagemeten. Het was zo wie zo wel handig om een meetlint in de hand te hebben want zo kon ik de maten van de fietstassen die werden aangeboden, beter inschatten. Zoals je begrijpt wilde ik hele grote fietstassen zodat tassen aan mijn stuur verleden tijd zouden zijn.

Ik vond mooie grote fietstassen van de Poort. De fietstas die niet scheurt én niet verkleurd stond er bij geschreven. Het model was verkrijgbaar in wel 10 verschillende kleuren. Aangezien ik de kleur van mijn e-bike altijd al een beetje saai vond, heb ik voor een mooie oranje kleur gekozen. De linker en rechter fietstas waren met stevige banden aan elkaar bevestigd. Hierdoor bleef er ruimte over om mijn snelbinders te behouden. Tevens zag ik nog wat leuke fietsaccessoires die mijn fiets nog meer uitstraling konden geven. Ik vond bijvoorbeeld een heel leuk oranje zadelhoesje, perfect passend bij de fietstassen die ik al gekozen had. Om nog even in de oranje sferen door te gaan kocht ik er ook nog een oranje bloemenslinger bij en een oranje fietsbel. Ik heb nog even aan een fietsmand gedacht, maar dat vind ik dan weer net teveel poespas aan mijn fiets. Zaterdag zat ik met volle spanning te wachten op de Postnl chauffeur want bij Pimpjefiets.nl beloven ze dat als je vandaag bestelt, je je bestelling de volgende dag in huis zult hebben. En ja hoor, precies zoals het tijd schema aangaf, kwam de chauffeur tussen 11:00 en 12:00 uur bij mij aan de deur met mijn pakketje.

Ook al heb je je bestelling zelf gedaan, het voelt altijd weer even alsof je jarig bent zodra je je pakketje uit kunt pakken. De oranje fietstas was precies wat ik zocht en paste perfect op mijn bagagedrager. Het zadelhoesje bevestigde ik eenvoudig om het fietszadel. De bloemenslingers, daar kwam even wat creativiteit bij kijken, maar dat heb ik uiteindelijk opgelost met tiewraps. Ik heb de fietsslingers met enkele tiewrapjes aan het stuur gehangen. De fietsbel, zo’n grote dingdong bel, heeft mijn man even aan het stuur bevestigd. Nu ben ik weer helemaal hip! En zul je mij nooit meer bepakt met tassen aan het stuur door de straat zien fietsen! Heb je ook een elektrische fiets en zoek je daar fietstassen en andere fietsaccessoires voor? Neem dan eens een kijkje in de webshop van Pimpjefiets.nl.