Waar vind ik een klein kinderfietsmandje?


Menig ouder kijkt uit naar het moment dat hun peuter klaar is voor het eerste een kinderfietsje. Het is vaak een hele stap! In eerste instantie is het al een hele kunst voor peuters om zelfstandig, zonder hulp van de ouders op een fietsje met zijwieltjes te rijden. Maar na verloop van tijd zul je zien dat het de kleine spruit steeds makkelijker af gaat en ze vaak zonder al te veel moeite, van de een op andere dag, zonder zijwieltjes kunnen fietsen.

Veel kinderen zijn dol op fietsen, voor hen is de kinderfiets een dierbaar bezit en deze bezitting zien ze dan ook het liefst met allemaal toeters en bellen. We kunnen ze ook geen ongelijk geven. Hun oudere broer en zus, zijn ook in het bezit van een fiets vol met fietsdecoratie en zelfs de damesfiets van moeder is versiert met allemaal fietsaccessoires. Het leuke van een kinderfietsje is echter, dat deze nog gewoon ongegeneerd gepimpt mag worden! Gewoon lekker over de top, niets is te gek!

Fietsaccessoires voor de kinderfiets

Voor volwassenen vind je diverse leuke fietsaccessoires zoals fietstassen, bloemenslingers en fietsmanden en fietskratten. Voor de kinderfiets is Pimpjefiets.nl helemaal een walhalla! Laten we beginnen met onze titel: Waar vind ik een kleine kinderfietsmand? Kleine kinderfietsmanden vind je natuurlijk bij Pimpjefiets. In onze webshop vind je van die hele schattige kleine plastic fietsmandjes in allerlei opvallende kleurtjes. Die kleine fietsmanden wegen bijna niets en beïnvloeden dus ook niet het stuurgedrag van jouw kindje doordat het fietsmandje te zwaar is. Is je kind al iets groter? Dan kun je ook voor een metalen fietsmand van Basil gaan of zelfs voor een nog iets grotere (en zwaardere) bakkersfietsmand. Een kinderfietsmand is geschikt voor jongens en meisjes. Maar we kunnen ons voorstellen dat als jouw zoontje iets ouder is, dat hij dan een fietskrat wat stoerder vindt. In onze collectie vind je ook kleine fietskratten. Echte kinderfietskratten, klein in formaat en niet al te zwaar. Het kinderfietskrat is echt alleen geschikt voor de kleinere kinderfietsjes. Voor kinderen van rond de 8 jaar (ligt een beetje aan de grote en het postuur van het kind) verkopen we ook een medium formaat fietskratje. Let bij aankoop altijd even op de maat, zodat je niet per ongeluk een te groot of een te klein fietskrat koopt.

Van bloemenslingers tot fietsstickers

Zoals ik al zei kun je voor een kinderfiets echt helemaal los gaan. Het fietsstuur kun je bijvoorbeeld versieren met een bloemenslinger en een leuke fietsbel. Afhankelijk van de leeftijd en smaak van jouw kind kun je in plaats van een fietsbel bijvoorbeeld ook een fietstoeter aan het stuur monteren. Nog een fietsdecoratie waar veel kinderen dol op zijn, zijn de politie-sirene voor aan het stuur. Het politie alarm werkt op een batterij en geeft naast een sirene geluid ook nog eens een knipperend licht. Het fietszadel van de kinderfiets kun je vrolijk aankleden met een zadelhoesje. In onze collectie vind je diverse zadelhoesjes voor de kinderfiets. Aan de bagagedrager kun je een leuke kinderfietstas hangen. Kijk in onze rubriek ‘kinderfietstassen’ voor onze collectie kleine fietstassen. Let ook hierbij, bij aankoop, goed op de afmetingen. De kettingkast en het fietsframe kunnen kinderen eindeloos versieren met fietsstickers. Laat ze zelf hun fietsstickers op de fiets aanbrengen zodat ze hun fietsje helemaal naar eigen wens kunnen decoreren. Qua fietsverlichting voor de kinderfiets zijn er ook veel mogelijkheden. Veel ouders kiezen voor de spaakverlichting en spaakreflectie. Deze zijn vaak als setje leverbaar en verkrijgbaar in allerlei opvallende kleuren. Een andere manier van verlichting op de fiets is de zogenaamde ventielverlichting. Het leuke hiervan is dat als je in het donker fietst en je met een behoorlijk vaartje voorbij komt suizen, het net lijkt alsof je hele wielen verlicht zijn. Nog een veel verkochte fietsaccessoire is de spaakkraal. De spaakkralen worden ook als set verkocht. Je klikt deze plastic dingetjes om je fietsspaken en deze schuiven, zolang er niet te hard gefietst wordt, op en neer. Zijn er nog meer fietsaccessoires voor de kinderfiets? Oh jawel! Er zijn nog zoveel leuke dingen waarmee je de kinderfiets kunt stylen. Kijk maar eens op onze site! Hier vind je de leukste kinderfietsaccessoires die je cadeau kunt geven voor je zoons of dochters verjaardag, met Sinterklaas pakjesavond, voor onder de kerstboom. Ook op verjaardagen van vriendjes en vriendinnetjes hoef je niet met lege handen aan te komen. Een kinderhand is vaak al snel gevuld en met leuke decoratie voor de kinderfiets maak je kinderen vaak ongekend blij!