Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Fietsslingers

Fietsslingers kopen? De leukste bloemenslingers online, snel geleverd!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

22 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

22 artikel(en)

Fietsslingers

Fietsslingers kopen?Wil jij je fiets versieren? Het is typisch Nederlands om je fiets helemaal fleurig te pimpen! Buitenlandse vakantiegangers kijken dan ook vaak hun ogen uit als ze weer zo'n mooi gepimpte fiets voorbij zien komen! Dus blijf verrassend en pimp je fiets, je fietsstuur, je fietskrat of fietsmand met fietsslingers, bloemenguirlandes, bloemen, bloemenslingers, stuurbloemen, grasmatjes, babouska hangertjes en... mocht je nog iets missen? Laat het ons dan weten!

Bloemen guirlandes bestaan al sinds de dag van gisteren. Toch zag je een jaar of tien geleden niemand met een bloemetjes fiets op straat fietsen. Dat is tegenwoordig wel anders. Tegenwoordig doen we er van alles aan om onze fiets te pimpen! We willen niet alleen hippe fietstassen. Maar ook een leuk fietszadel, een grappige fietsbel, bijzondere fietsverlichting, een stoer en stevig fietskrat én om het geheel gezellig af te maken, gebruiken we een bloemenslinger of wat fietsstickers.

Kies de fietsslinger die bij jouw fiets past! Ja, wij verkopen zoveel verschillende bloem slingers, dat je in principe altijd wel een passende kleur voor jouw fiets in ons assortiment kunt vinden. De witte bloemenslinger bijvoorbeeld, die past overal bij, zelfs bij een pimpelpaarse fiets! Maar wil je liever een kleurtje zoals een roze, gele of oranje fietsslinger dan is dat ook geen enkel probleem! Veel fiets slingers zijn momenteel bij ons in de aanbieding. Dus sla je slag en pimp je fiets met deze leuke fietsaccessoires!