Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Fietsslingers

Fietsslingers kopen? Pimp je fietsmand of fietsstuur met bloemenslingers! Voordelig online en snel geleverd!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

18 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

18 artikel(en)

Fietsslingers

Fietsslingers kopen?


Wil jij je fiets versieren? Het is typisch Nederlands om je fiets helemaal fleurig te pimpen! Buitenlandse vakantiegangers kijken dan ook vaak hun ogen uit als ze weer zo'n mooi gepimpte fiets voorbij zien komen! Dus blijf verrassend en pimp je fiets, je fietsstuur, je fietskrat of fietsmand met fietsslingers, bloemenguirlandes, bloemen, bloemenslingers, stuurbloemen, grasmatjes, babouska hangertjes en... mocht je nog iets missen? Laat het ons dan weten!

De bloemenkrans en de bloemen guirlande bestaat al sinds de dag van gisteren. Toch zag je een jaar of tien geleden niemand met fietsbloemen op straat fietsen. Dat is tegenwoordig wel anders. Tegenwoordig doen we er van alles aan om onze fiets te pimpen! We willen niet alleen hippe fietstassen. Maar ook een leuk fietszadel, een grappige fietsbel, bijzondere fietsverlichting, een stoer en stevig fietskrat én om het geheel gezellig af te maken, gebruiken we een bloemenslinger of wat fietsstickers.

Bloemenslingers en stuurbloemen...

Kies de fietsslinger die bij jouw fiets past! Ja, wij verkopen zoveel verschillende bloem slingers, dat je in principe altijd wel een passende kleur voor jouw fiets in ons assortiment kunt vinden. De witte bloemenslinger bijvoorbeeld, die past overal bij, zelfs bij een pimpelpaarse omafiets! Maar wil je liever een kleurtje zoals een roze, gele of oranje rozenslinger dan is dat ook geen enkel probleem! Veel fiets-slingers zijn momenteel bij ons in de aanbieding. Dus sla je slag en pimp je fiets met deze leuke fietsaccessoires! Combineer je stuurslinger eventueel met een leuke stuurbloem van Basil.

Uiteraard kun je ook je scootmobiel of de bakfiets gezellig met kunstbloemen decoreren. Juist de bakfiets biedt vele mogelijkheden om er een gezellig geheel van te maken! Meet de bak op en kijk eens hoeveel fietsslingers je nodig hebt. Op onze site staat bij elke slinger hoe lang deze ongeveer is. De fietsmand van de scootmobiel zou ook leuk met een bloemslinger gedecoreerd kunnen worden. En ook het stuur kan worden opgevrolijkt met stuurslingers. Stuurversiering is namelijk het eerste wat opvalt als je over straat fietst.

Fietsaccessoires en decoratie!

Fietsaccessoires en decoratie artikelen voor je fiets vind je altijd bij Pimpjefiets.nl! We versieren ons huis met woonaccessoires, we pimpen onze agenda's met agenda stickers en onze fiets? Die decoreren we natuurlijk met fietsdecoratie! Niet alleen met bloemenslingers, maar ook met gekleurde spaakkralen en spaakverlichting. Fietsverlichting hoeft tegenwoordig namelijk niet meer saai te zijn! We vekopen hele leuke spaak ledverlichting waarbij je tijdens het fietsen zelfs allerlei leuke verlichte afbeeldingen ziet.