Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Fietsstickers

Fietsstickers kopen? Bestel hier je regenbestendige fiets stickers voordelig online! De verzendkosten zijn slechts € 2,50.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-60 of 165

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-60 of 165

Fietsstickers

Fietsstickers kopen?


Pimp je fiets met leuke fietsstickers! Je fiets opleuken kan natuurlijk op vele manieren. Met een leuke fietstas en hippe bloemenslingers kom je al een heel eind! Voor de finishing touch kun je met fietsstickers aan de slag. Plak de fietsstickertjes op je kettingkast, je stuur en de stangen van de fiets. Hip toch?! Wij Nederlanders blijven maar bedenken hoe wij onze fiets nog verder pimpen. Nadat we al kleurrijke fietstassen, toeters, bellen en bloemslingers hebben gehad, komen we aan met stickers voor op de fiets. Geen grote stickers, gewoon kleintjes die je her en der op je fiets kunt plakken. Voor het stickeren van je fiets kun je echt niet alle stickers gebruiken. Je hebt fietsstickers nodig die watervast zijn. Heb je dat niet, dan zullen je stickertjes na één of twee regenbuien langzaam maar zeker vergaan. Watervaste stickers gaan veel langer mee!

Maak een keuze uit onze collectie kant en klare plakstickers met kogelgaten, prikkeldraad, tribals, disney figuren, rozen en andere bloemen. Wil je zelf stickers maken? Bezoek dan onze andere website 'raamstickers-maken'. Op deze site kun je niet alleen raamstickers maken, maar ook zelf watervaste stickers ontwerpen voor op je fiets, je auto, container of skelter. Ontwerp dus zelf je fietssticker! Het maken van stickers is nog nooit zo gemakkelijk geweest! Nieuw in onze collectie zijn de smiley stickers, de stickers met katten, ,met honden en lieveheersbeestjes. Leuk om de kinderfiets hiermee gezellig mee te personaliseren. En ook de bakfiets kun je met deze fiets-stickers enorm leuk decoreren. Uiteraard kun je deze stickers ook voor andere doeleinden gebruiken. Plak ze op je deur, in je agenda, op je skelter of step!

Fietsstickers als cadeau

Kinderen zijn gek op stickers. Het is een leuke bezigheid om stickers van een vel af te halen en ze ergens op te plakken. Kinderen kunnen daar uren mee bezig zijn. Een vel fietsstickers is dan ook erg leuk om cadeau te geven. Je kunt dit geven voor een verjaardag maar ook voor tijdens feestdagen zoals Sinterklaas en Kerstmis. De stickers zijn niet alleen geschikt om op een fiets te plakken. Je kunt de fietsstickers op alle gladde, vlakke en vetvrije ondergronden plakken. Wil je dus graag je kastdeuren beplakken of je bedrand? Ook dat kan met deze hippe stickers.