Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Regenponcho

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

12 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

12 artikel(en)

Regenponcho kopen?

Ook zo'n hekel om door de regen te fietsen? De regen kunnen wij helaas niet wegnemen, wel kunnen wij het je wat comfortabeler op de fiets maken met deze regenponcho's. Deze regenponcho of regencape trek je over je hoofd en de voorzijde hang je over je stuur. De regenponcho vangt als het ware de regen op en dus blijven jouw kleren lekker droog. Deze regencapes zijn verkrijgbaar in maar liefst 8 trendy kleuren. Ze zijn nog ook nog een extra goedkoop geprijsd! Dus laat je voortaan niet meer nat regenen met deze trendy regenkleding!

Diverse modellen regenponcho's

In ons assortiment tref je diverse regenkleren aan. Ook de poncho's verkopen wij in diverse varianten. Een goedkope regenponcho is de wegwerp variant. Ontzettend handig als je met je gezin een pretpark bezoekt. Niet alleen om eventuele regenbuien te trotseren, maar zeker ook om sommige water attracties zoals de wildwaterbaan, te trotseren. In principe kun je deze regenkleding meerdere malen gebruiken. Groot voordeel van deze regenponcho's is dat ze vrijwel niets wegen en je je dus niet de hele dag een ongans tilt aan regenjassen.

Een iets duurder model is de regenponcho met koplamp uitsparing. Hierbij zit een doorzichtige plastic plek precies op de plaats van de koplamp van je fiets. Een goede uitvinding dat de veiligheid in het verkeer alleen maar ten goede komt. Niet alleen volwassen mensen moeten door weer en wind reizen, ook kinderen zitten vaak op de fiets in de regen. Voor hen hebben wij helaas geen kinderponcho's, maar wel vrolijk gekleurde regenjasjes en waterdichte regenbroeken!

Zit morgen al droog op de fiets!

Laat je nooit meer verrassen door onverwachte regenbuien. Zorg dat je een van de belangrijkste fietsaccessoires altijd bij je hebt zodra je gaat fietsen. De meeste regenpakken zijn gemaakt van lichte materialen waardoor je nauwelijks merkt dat je extra gewicht moet vervoeren. Wees dus slim en koop hier een poncho of jas tegen de regen. Vandaag voor 16:00 bestellen? Is doorgaans de volgende dag thuisbezorgd!