Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Fietsbel

Fietsbel kopen? De leukste fietsbellen, snel geleverd!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-60 of 131

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-60 of 131

Fietsbel

Op zoek naar een fietsbel?


Een saaie fietsbel zal je bij Pimpjefiets.nl niet tegenkomen, wel fietsbellen in de vorm van theekannetjes, golfballen, wereldbolletjes en krokodillen. Uiteraard vind je in onze webshop ook de XL DingDong bellen en coole fietstoeters, waaronder de enige echte Airzound bike horn! Doordat we bijzondere fietsbellen verkopen zal jij niet alleen een passende fietsbel vinden voor je fiets maar ook een bel die jouw persoonlijkheid weergeeft.

Een fietsbel is eigenlijk onmisbaar op een fiets maar toch zijn er nog velen niet in het bezit van een bel. Neem snel een kijkje in ons brede assortiment en vind een bel die bij jouw fiets past. Ook mensen die opzoek  zijn naar een nieuwe bel zullen vast en zeker slagen in onze webshop! Met een ruime keuze aan vrolijke fietsbellen voor jong en oud is er voor iedereen wel een passende bel te vinden.

De trendy fietsbellen fleuren je fiets natuurlijk helemaal op! Maar het is niet alleen een leuk gezicht, zo’n vrolijke fietsbel, maar het geeft je ook wat meer veiligheid. Door met de bel te bellen waarschuw jij de andere verkeergangers voor gevaren. Ook is bellen de manier om aan andere fietsers aan te geven dat je er langs wilt. Zo zie je maar hoe handig een fietsbel is!

Het is niet lastig om de fietsbel te plaatsen op het stuur. Waar je natuurlijk wel op moet letten is of je de bel wel juist plaats en niet net andersom. Na het plaatsen van je fietsbel kan je weer op een veilige manier deelnemen aan het verkeer. Naast leuke fietsbellen verkopen wij ook fietstoeters, deze zorgen voor net wat meer veiligheid in het verkeer en vooral kinderen zullen dolblij worden van de vrolijke toeters. Wij verkopen hele unieke toeters dus neem maar snel een kijkje in onze webshop!